Svatební rychlofotokoutek

+ 10

Ve své nabídce svatebních služeb nabízím svatební rychlofotokoutek. Co to vlastně je a co si pod tím představit?

K tomuto nápadu mě přivedla svatba, na které jsme nedokázali nalézt místo pro standardní fotokoutek, ale snoubenci si přáli vtipné fotky. Inspiroval jsem se tedy v zahraničí, kde během večerní párty postaví nebo posadí novomanžele doprostřed sálu a svatební hosté k nim po dobu jedné písničky přibíhají a vytvářejí různé kreace, výrazy a pózy, zatímco svatební fotograf vše dokumentuje.

V naší verzi jsme tento způsob rozšířili o rekvizity z fotokoutku, jako jsou vtipné brýle, cedulky, klobouky a další doplňky. Hosté si vytvoří skupinky, ve kterých chtějí být vyfoceni s novomanželi, vyberou si rekvizity a jakmile začne hrát hudba, přibíhají k novomanželům a fotograf je zachytí. Po fotografově pokynu nastoupí další skupinka, a tak to pokračuje, dokud píseň neskončí. Podle zkušeností se během jedné skladby stihnou vyměnit 2–3 krát skupinky, ale samozřejmě to záleží na délce písně a počtu hostů. Pokud se hosté dobře baví, mohou hlasovat, zda chtějí pokračovat s další písní. 😊 Fotografie z tohoto rychlofotokoutku jsou součástí celkové dodávky fotografií ze svatby.

Tento formát lze aplikovat i u klasického svatebního fotokoutku s tiskem fotek. Většina svatebčanů se obvykle chce vyfotit i s nevěstou a ženichem, ale je nepraktické, aby snoubenci přicházeli do fotokoutku několikrát s každou skupinkou zvlášť. Můžeme tedy na začátku fotokoutku vyhlásit, že je možnost se s novomanželi vyfotit po dobu jedné písničky. Princip je stejný – hosté se střídají a během večera se fotky vytisknou. Podle dohody s novomanželi se buď vloží do svatební fotoknihy, nebo je hosté dostanou na památku. 😊

Svatební rychlofotokoutek je skvělým způsobem, jak zpestřit zábavu na vaší svatbě a zároveň získat originální a zábavné fotografie plné emocí.